jaha

Nu har man inte bloggat på ett bra tag känns som om man inte riktigt haft tid faktiskt....
jag jobbar ju och pluggar som faaaan och så barnen på det..det blir ju tyvärr inte så mkt tid över då.....
så vad har hänt sen sist.... jadu..... blivit ovänn med en person som betytt mkt för mej i mitt liv..trist det där... man fick höra att man va en rutten människa och en dålig mamma.... men det är väl bara att borsta av sej och gå vidare... lite tråkigt men mne vad kan man göra... Man  har väl inte alltid varit den bästa mamman alla gör misstag men jag gör iaf så gott jag kan.. men det e klart att sånt får ju en att tänka..... jag kämpar hårt för att vara den mamman mina barn förtjänar... klart jag har haft barnvakt för att komma ut ibland..och vid en period gjorde jag det ganska ofta ..men vara ensam mamma och just då inte mådde så bra så kanske jag behövde det..trodde inte at jag skulle kunna bli dömd för det...men men!!
Annars då vad har hänt.... ja jag har fått reda på att jag e gravid.... väldans tidigt ännu men iaf..det ska bli kul..fast nu e det sista barnet..sen blir det av  med sterilisering...!!!!!!
mer då.... ja min son kommer idag och ska vara hos oss i ca 3veckor..ska bli så kul....=) sen kanske sanna kommer och hälsar på till påsk det ska oxå bli kul.. har inte träffat henne på ett tag.. och hon har lyckats ta sitt körkort nu..GRATTIS!! hon e så duktig=) ja det får vara bra med denna gångens bloggande... ha det så bra så länge.....

RSS 2.0